2012. január 23., hétfő

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére a Hotel Bonvinoban - Jelenlegi ára: 35 900 Ft

Hotel Bonvino Wellness, Aktív és Bor Szálloda a Balatonnál
Hotel Bonvino - "Éld át Badacsonyt! "
„ A Balaton legvonzóbb szállodája 2011” *
*„ új szállodák kategória, 2. díj., www. belfoldipihenes. hu”
2011 júniusában nyitott Badacsonyban a Hotel Bonvino Wine & Spa, mely Magyarország első aktív és borszállodája! A hotel a festői borvidéken, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található.
Legyen a vendégünk és fedezze fel velünk a környék és az egyedi hangulatú szálloda által kínált élményeket egész évben!
Bor, aktivitás, wellness
Megmutatjuk Badacsony, a Vulkánok völgye és a Balaton romantikus, sokaknak ismeretlen arcát, szépségét: különleges kirándulásokra, nordic walking túrákra, pincelátogatásokra, borvacsorákra, lovaglásra, vártúrára és még számtalan különleges programra csábítjuk a bor és az aktivitás jegyében. Az aktív pihenést selfness szolgáltatások egészítik ki: kiválóan felszerelt wellness részleg, jóga, önfejlesztő és szórakoztató programok, tematikus napok, hétvégék várják vendégeinket.
A csomag tartalma:
*Badacsonyi üdvözlet – egy pohár badacsonyi bor Borbárunkban*2 éjszakai szállás az élmények otthonában büféreggelivel és büfévacsorával* a hét süteménye kedden, csütörtökön és szombaton délután*450 nm-es wellness részlegünk használata (medence, jacuzzi, gyermekpancsoló, finn, gőz és infra szauna, szauna szeánszok) *játszószoba és szabadtéri játszótér* aqua fitnesz szerdán és szombaton 10: 00-tól*napozóterasz*korlátlan internet használat a szobákban is*ingyenes napi sport és szabadidős programokon történő részvétel*fürdőköpeny használat*ÁFA*BORKÓSTOLÓ A SZÁLLODA BORBÁRJÁBAN 3 FÉLE BADACSONYI BORBÓL*
Érvényes: 2012. június 30.


Jelenlegi ára: 35 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-25 12:58
. 3 nap 2 éjszaka 2 fő részére a Hotel Bonvinoban - Jelenlegi ára: 35 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése